Dugogodišnja suradnja Metalurškog fakulteta u Sisku i Mikroluxa

Posted in News

               

Tvrtka Mikrolux sudjelovala je na 10. Znanstveno-stručnom seminaru: "Suradnja između akademske zajednice i ljevaonica kao pokretačka sila za povećanje konkurentnosti". Seminar je održan u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Metalurškog fakulteta Sisak i Univerze v Ljubljani Naravoslovnotehniške Fakultete.

Na Seminaru je među ostalim najavljeno kako je Metalurški fakultet ušao u 3. fazu projekta Centra za ljevarstvo, odnosno u fazu kada bi trebao biti odobren budžet. Dekanica Metalurškog fakulteta, Zdenka Zovko Brodarac, dodijelila je direktoru Mikroluxa, Marinu Šoufeku priznanje za dugogodišnje partnerstvo i sudjelovanje na seminarima Metalurškog fakulteta, te je istaknula kako je od velike važnosti za Metalurški fakultet otvaranje Centra za ljevarstvo. Napomenula je kako se velika pažnja poklanja nabavci vrhunske analitičke opreme

Marin Šoufek u ime tvrtke Mikrolux održao je komercijalnu prezentaciju, te je tom prilikom predstavio novosti iz Tescana.

Metalurški fakultet u Sisku svečano je obilježio i Dan fakulteta. Na svečanosti se okupio vrh hrvatske akademske zajednice na čelu s rektorom Damirom Borasom te brojni gosti i prijatelji fakulteta. Održana je promocija završenih studenata, a tvrtki Mikrolux i njenom direktoru Marinu Šoufeku, uručena je zahvalnica za dugogodišnju uspješnu suradnju i potporu Metalurškom fakultetu.

        

               

             

              

            

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук